Hartcentrum Aalst

Fotografie, videografie en website
Klant: Hartcentrum Aalst (OLV Ziekenhuis Aalst)

“Stoefklanten”? Wat zijn dat?

Wel, wij hebben enkele klanten die véél groter, bekender en/of indrukwekkender zijn dan we zelf zijn, en aan wiens reputatie we met plezier ons karretje hangen.

Het Hartcentrum in Aalst is één van die klanten. Voor veel mensen kwam het centrum op de radar toen in het jaar 2000 Albert II (van België) er zijn hart liet fiksen. Sindsdien werden er weliswaar niet al te veel andere adelijke tikkers opgelapt; internationaal krijgt het Hartcentrum nog steeds enorm veel aandacht en wordt het gezien als een baken van onderzoek en technologie.

Wij worden niet (meer) uitgenodigd om met scalpel en stents aan de slag te gaan maar naast hun nieuwe website, voorzien wij het Hartcentrum van fotografie én filmen we grensverleggende nieuwe ingrepen om kennis te delen over de hele wereld.

 

PS. Beetje geïntimideerd door al die schermen en lijntjes? Ik ook hoor ;-). Daar sta ik, in groene scrub op het einde. Mijn taak is stilletjes luisteren, knikken en zweten omdat ik hooguit 10% begrijp van wat er gezegd wordt. Het Hartcentrum lokt mij stevig uit mijn comfortzone, maar vormt een geweldige uitdaging!

 

Wist jij dat we niet enkel fotografie doen maar ook sites bouwen?

 
Vorige
Vorige

Solid Stash

Volgende
Volgende

Solotec